levitra online

Mit navn er Dan Møller. Jeg er fotograf og tilbyder udførelse af alle typer fotoopgaver. Kontakt mig, hvis du har behov for en dygtig erhvervsfotograf, pressefotograf, portrætfotograf, bryllupsfotograf og meget andet

Erhvervsfotografering – Brug mig og tjen flere penge

danphotography kvalitetsbilleder

Jeg arbejder fokuseret på at skabe værdi for dig, uanset om du blot benytter mig til en enkelt opgave eller hvis du vælger at benytte mig til din virksomheds løbende behov for visuelt materiale. Hvis du vælger mig, får du ikke en ”standard” fotograf og hvis vi laver et løbende samarbejde vil du få:

 

  • Øget respons fra samarbejdspartnere, kunder samt øvrige interessenter og steakholders
  • Bedre profitabilitet i jeres CRM 
  • At vi ”taler same sprog” – I får, hvad I har behov for, med en effektiv behovsafklaring
  • Ad hoc partnerskab med virksomhedens marketing og kommunikationsafdeling
  • Adgang til mit netværk indenfor mediebranchen samt erhvervslivet
  • Stor flexibilitet 
  • Høj kvalitet, effektivitet og skarpe deadlines 
  • Adgang til stærkt materiale til brug i Visual Content Marketing
  • Repræsentativ og bevidst ambassadør for virksomheden 

Jeg kommer med erfaring fra ”begge sider af bordet”.

Med mere end 13 års erfaring fra jobs i erhvervslivet, nationalt såvel som internationalt samt en Cand Merc uddannelse fra CBS, har jeg en grundviden og forståelse, som jeg benytter til at gøre samarbejdet til en økonomisk gevinst for mine samarbejdspartnere. Jeg leverer optimeret materiale med stort kommercielt værdipotientiale, og jeg indgår gerne i tætte samarbejder med virksomheders kommunikations, marketings, SoMe og lignende afdelinger. Jeg har et mix af kendskab til det traditionelle erhvervsliv på den ene side og mediebranchen på den anden.

 


De sidste 7 år har jeg arbejdet som professionel pressefotograf og har leveret autentisk billeddokumentation i høj kvalitet til en lang liste af interessenter. Jeg tilbyder faglighed og personlige kompetancer, der er med til at sikre, at jeg leverer et professionelt resultat til skarpe deadlines hver gang. Materiale der sikrer, at mine kunder får det bedst tænkelige visuelle materiale til brug på alle de kommunikationsplatforme, som virksomheden ønsker at benytte.


Skal du bruge stærke, professionelle fotos til markedsføring, SoMe, PR, reklame, profilfotos, events, presse, hjemmeside, brochurer, præsentationsmateriale, nyhedsbreve, visitkort og meget andet, til skarpe deadlines og med sikre resultater hver gang, så kontakt mig.

Fotopakke til halv pris lige nu – se nedenfor.

Erhvervsfotografering tilbud danphotography.dk

Erhverv

Brug mig til at øge din indtjening ved hjælp af optimalt visuelt materiale. Reklamefotos, visitkort, brochurer, hjemmesider, SoMe og meget andet
Se mere

Brylluper fra kr. 3.450,-

Hvis du/I skal have foreviget jeres "store dag", så tilbyder jeg en række forskellige løsninger der sikrer, at dagen bliver dokumenteret på optimal vis.
se mere

Studie billeder / Grupper

Familie, børn, par, veninder, venner, generationer m.m.
se mere

Portrætter fra kr. 2.000,-

Få lavet en række professionelle billeder af dig selv, eller en du holder af. Alle fortjener at have et super godt billede af dem selv. Idag er den visuelle fremstilling af afgørende betydning i mange sammenhænge. I Alt fra Facebook, Linkedinn, jobansøgninger m.m. kan et foto, hvor du fremstå optimalt, åbne døre for dig.
se mere

Pressefoto / Reportage

Kontakt mig hvis du har behov for en erfaren pressefotograf. Jeg udfører en bred vifte af forskellige jobs indenfor reportage.
se mere

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Ring med spørgsmål eller book