levitra online

Bryllupsbilleder taget af en dygtig bryllupsfotograf

Når du får lavet billeder hos mig, så kommer du til at eje dit eget digitale negativ. Du skal derfor ikke nøjes med at få en enkelt kopi. Du kan derimod til enhver tid selv bestille et ubegrænset antal kopier af dine fotos og i præcis de formater du måtte ønske.

Bryllupssession – 3.450 kr

En times fotosession et sted i selv vælger eller vi finder sammen. I får ca. 30 billeder (udvalgte billeder i sort/hvid) tilsendt digitalt. Alle billederne bliver redigerer/retucherer inden levering.

Lille Bryllupspakke – 5.975,- kr.

Fotografering i kirken og efterfølgende fotosession på en time. Jeg ankommer til kirken ca. en halv time inden bruden og fotograferer: kirke, gæsters ankomst, brudgom m. forlover, brud i våbenhus, alt jeg må under vielsen og så uden for kirken, når i kommer ud. Det er omkring 2,5 times fotografering. I får ca. 100 billeder (udvalgte i sort/hvid) tilsendt digitalt. Jeg redigerer/retucherer billederne inden i får dem.

Mellem Bryllupspakke – 8.450 kr.

Fotografering i kirken, fotosession på en time og fotografering til reception. Jeg ankommer til kirken ca. en halv time inden bruden og fotograferer: kirke, gæsters ankomst, brudgom m. forlover, brud i våbenhus, alt jeg må under vielsen og så uden for kirken, når i kommer ud. Efter vi har tage en session med jer alene deltager jeg i reception i 2 timer. Det er omkring 6 timer. fotografering. I får ca. 150-200 billeder tilsendt digitalt (udvalgte i sort/hvid). Jeg redigerer/retucherer billederne inden levering.

Stor Bryllupspakke – 19.850 kr.

Fotografering i kirken, fotosession på en time og hele festen/receptionen til og med brudevals (godt midnat). I alt min. 400 billeder udvalgte i sort/hvid tilsendt digitalt. Jeg redigerer/retucherer billederne inden levering. Derudover får i 2 stk. forlovelses/kærestebilleder en måneds tid inden brylluppet. Disse billeder bliver taget i forbindelse med vores møde før brylluppet, hvor vi foretager forventningsafstemning m.m.

Kontakt mig gerne for et uforpligtende tilbud som måtte ligge udenfor pakkerne ovenfor.

Ring med spørgsmål eller book